sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

EcoTools sivellinsetti iHerbiltä

Mennäänpä tässä postauksessa kahdeksanteen tilaukseeni iHerbiltä. Sitä ennen on mainittava, että 22.pvä asti saa EcoToolsin tuotteista -20%. Harkitsen nyt jopa itsekin taas tilaamista (tilasin juuri viime viikolla), koska kiinnostaisi kokeilla tuota EcoToolsin Konjac Spongea. Mullahan on tällä hetkellä Dermosilin Konjac Sieni. Pakko kommentoida sitäkin nyt pikaisesti, että viikon säännöllisen käytön jälkeen ei ole iho ollut koskaan yhtä pehmeän tuntuinen! Eli suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :) Mulla on nyt kesän myötä tullut semmoisia hikinäppyjä, niin niistä nyt en ole vielä päässyt eroon. Sanoisin myös, että mustapäät ovat hieman vähentyneet. Raportoinpa vähän enemmän taas, kun olen pidemmän aikaa käyttänyt tätä ''ihmesientä''. 



Aloitetaan tästä EcoToolsin sivellisetistä. Mulla sattui reissussa olemaan mukana näistä 3 sivellintä, joten sain niistä otettua kuvat teille. Nämä kuvat on nyt vaan aika huonoja, koska oli niin synkkä ilma ja huono valaistus. Mulla on siis mukana (vasemmalta oikealle) Petite Eye Shading Brush, Angled Crease Brush ja Smudge Brush. Ja näitä siis käytänkin eniten. Toi keskimmäinen sivellin on varmaankin mun lemppari näistä. Sillä saa vaan niin hyvin laitettua tummemman luomivärin silmän ulkonurkkaan. Otin siitä lähikuvan, jotta näätte paremmin tuon harjaksen muodon. 


Seuraavana sitten tämän tilauksen kokeilutuote. Eli Aubrey Organicsin Blue Chamomile Shampoo. Maksoin tästä pari euroa. En ole käyttänyt kuin pari kertaa, kun mulla noita shampoita on muitakin... mutta ehkä kuitenkin suurin syy, miksen tätä ole niin paljon käyttänyt on tämän tuotteen haju. Ei ole omaan nenääni mitenkään kovinkaan miellyttävä. Ei toki niin pahakaan, ettei tätä käyttää voisi. Tekee kuitenkin tehtävänsä eli puhdistaa hiukset ja levittyy mukavasti. Tämä tuote on muuten vegaaninen. 

Aubrey Organics Blue Chamomile Shampoo

Tässä sitten Dr. Ohhira's Kampuku Beauty Bar. Tätä olen käyttänyt sen Konjac sienen kanssa. Tykkään tästä kasvosaippuasta ihan älyttömästi! Tämä ei jätä ihoa läheskään niin kiristävän tuntuiseksi kuin mustasaippua. Tietysti laitan aina kuitenkin kosteusvoiteen kasvojen pesun jälkeen, joten sillä kiristävällä tunteellakaan ei ole niin merkitystä loppupeleissä. Tämä sopii iholleni kuitenkin loistavasti ja putsaa myös hyvin meikit!

Kampuku Beauty Bar
Alla olevassa kuvassa on nyt vielä tuo Dr. Ohhiran kasvosaippua paketissaan. Kasvosaippuan seurana on Nubian Heritagen Shea Butter Coconut & Papaya. Tässä tuotteessa on todella ihana tuoksu. Itse kun en ole aikaisemmin kauheasti luonnonkosmetiikkaa käyttänyt, niin odotin, että tämä tuote olisi sellaisessa voidemaisessa muodossa. Tämä on kuitenkin kiinteässä muodossa. Levittelen tätä lähinnä polviin ja kyynärpäihin. Koen tämän kiinteän muodon vähän turhan vaivalloiseksi koko kropan kosteuttajaksi. Lisäksi tässä on liian voimakas tuoksu minunlaiselle hajuherkälle levitettäväksi kasvoille. Tämä tuote ei myöskään ole täysin luonnollinen. 

Nubian Heritagen Shea Butter ja Dr. Ohhiran Kampuku kasvosaippua

Tilauksessa oli mukana myös aikaisemmin mainitsemani molybdeeni, jota siis pitäisi ottaa MSM-jauheen kanssa samaan aikaan, mikäli sitä ei siis ole MSM-jauheeseen lisätty. 


Country Lifen molybdeeni
Saat tämän linkin kautta ensimmäisestä iHerb-tilauksestasi 5 dollarin alennuksen. Kassalla voit vielä antaa koodin ZRK971 sille varattuun paikkaan, mikäli alennusta ei jostain syystä tullutkaan.