lauantai 31. lokakuuta 2015

Kolmas iHerb-tilaus osa 2

Palataanpa nyt kolmannen iHerb-tilaukseni sisältöön. Olen hyvin pitkään etsinyt kuiville jaloilleni (erityisesti kuivat kantapäät) toimivaa, kosteuttavaa voidetta. Olen käyttänyt monta vuotta Helosania jalkavoiteena, joka kyllä pehmeyttää erittäin tehokkaasti kantapääni. Halusin kuitenkin antaa myös muille voiteille ''mahdollisuuden''. Lisäksi Helosania oli pakko laittaa joka yö, jotta pehmeys säilyisi. Ja myönnettäköön, koska olen toisinaan niin laiska kaikenlaisessa ihonhoidossa, niin toivon tuotteelta hieman pidempikestoisempaa kosteutusta.

Kuvahaun tulos haulle Cococare, Repairs and Conditions Dry Cracked Heels, .5 oz
Cococare Dry Cracked Heels
Tilasin siis kokeiluun Cococaren voidetta kuiville, halkeileville kantapäille . Nyt on pakko myöntää, että kokeilin tätä tuotetta kerran. Mielestäni se ei kosteuttanut tarpeeksi ensimmäisen laittokerran jälkeen, joten tämä jäi pölyttymään sängyn alle. Heitin pölyttyneen purkin kesällä roskiin. Nyt itseasiassa tämä hieman kaduttaa, nimittäin tuotteen tuoksu oli erittäin miellyttävä. Vaikkei tuote ollut mielestäni erityisen kosteuttava, tämä toimisi varmasti hyvin väsyneisiin jalkoihin, sillä tähän on ilmeisesti lisätty eucalyptusta, tai siltä se tuntui ainakin silmiin.

Olin jo jonkin aikaa lukenut netistä (blogeista, keskustelupalstoilta) halvoista meikeistä, joita etsin kuumeisesti (olinhan opiskelija). Luin paljon hyvää E.L.F. -nimisestä merkistä (joka on muuten Cruelty Free!!), joten päätin tilata E.L.Filtä peitevoiteen. Ikävä kyllä huomasin muutaman käyttökerran jälkeen, että tämä tuote aiheutti mulle ihottumaa. Heitin siis tämänkin tuotteen roskiin. Kuitenkin tähän samaan on nyt pakko kehaista E.L.Fin silmämeikin pohjustusta, joka on kyllä hinta-laatusuhteeltaan ihan ykkönen!

Kuvahaun tulos haulle E.L.F. Cosmetics, Cover Everything Concealer, Corrective Yellow, 0.141 oz (4.0 g)
E.L.F Cover Everything Concealer -peitevoide

Joululahjaksi tilasin miehelleni kristallidödön. Olin niin lopen kyllästynyt hänen suihkutettaviin dödöihinsä, koska saan niistä päänsäryn. Kohta on tosiaan vuoden tuo dödö ollut miehellä käytössä ja toimii kuulemma erittäin hyvin!

Kuvahaun tulos haulle Crystal Body Deodorant, Deodorant Crystal, 3 oz (84 g)
Kristallideodorantti
Lisäksi tilaukseeni sisältyi sitten vahvaa C-vitamiinia, jonka otan joka päivä. Tämä oli mulla tosin tilauksessa ns. trialina, joten sain purkin hintaan 1,50€. Normaalisti ostan vahvan C-vitskun Prismasta. Käytän siis Rainbown 500mg C-vitamiinia, tulee mielestäni edullisemmaksi.

Mikäli iHerb on sinulle uusi tuttavuus, etkä ole vielä ehtinyt tilaamaan sieltä, saat tämän linkin kautta ensimmäiseen tilaukseesi joko 5 tai 10 dollarin alennuksen. Jos tilaat yli 40 dollarilla, saat tilauksestasi tuon 10 dollaria pois. Kyseessä on minun henkilökohtainen iHerb Rewards koodi. Olen kiitollinen, jos käytät koodiani. :) Sinun ei tarvitse syöttää koodia siis erikseen (ainakin käsittääkseni tämä tapa on muuttunut, mikäli koodin tarvitsee, voit syöttää sinne tämän ZRK971).

HUOM! Muista, että uutena tilaajana saat yhden ilmaisen lahjan vain ensimmäisestä tilauksestasi. Tässä linkki valittavina oleviin tuotteisiin. Älä myöskään unohda tsekata ''spesiaaleja'' eli erikoistarjouksessa olevia tuotteita. Muista myös tsekata Trials -sivu. 

torstai 22. lokakuuta 2015

Kolmas iHerb-tilaus osa 1

Olin niin ihastunut Yogin teihin, joita aikaisemmin olin tilannut, että niitä oli pakko saada lisää. Tilasin jo ennestään tutut Detoxin sekä Blueberry Slim Lifen. Uusina tuttavuuksina halusin kokeilla Tahitian Vanilla Hazelnut sekä Caramel Apple Spice .

Yogi : Tahitian Vanilla Hazelnut
Yogi: Caramel Apple Spice Slim Life

Vanilla Hazelnut tuoksui todella voimakkaasti                               Caramel Apple Spice on lähes
erilaisille mausteille.  Mulla tuli tästä mieleen joulu!                      yhtä hyvää kuin Blueberry. En
Itse teen maku ei ollut kovinkaan voimakas (onneksi).                   keksi tästä teestä moitittavaa. 
En tässä teessä maista kyllä lainkaan vaniljaa,                                Tilaan varmasti jatkossakin.
muutenkaantämän teen maku ei ole lemppareitani. 
En usko ostavani uudelleen. Luulisin teen olevan passeli
sellaisille, jotka nauttivat teensä maidon kera.

Näiden teiden lisäksi ostin Stash Tean Chocolate Hazelnutin kokeiluun. Täytyy sanoa, että tämä oli minun makuuni vielä pahempaa kuin Yogin Vanilla Hazelnut. Join tätä aamulla tyhjään mahaan ja tuli paha olo. Tämäkin tee saattaisi olla enemmän maitoa käyttävien makuun. 

Stash Tea: Chocolate Hazelnut
Pureuduin tässä postauksessa nyt lähinnä tilaamini teihin (pahoittelen näin jälkikäteen, jos olen jostain syystä taivuttanut sanan tee väärin). Tilauksessani oli kuitenkin muutakin, joten paneudun näihin neljään tuotteeseen seuraavassa postauksessani.

Mikäli iHerb on sinulle uusi tuttavuus, etkä ole vielä ehtinyt tilaamaan sieltä, saat tämän linkin kautta ensimmäiseen tilaukseesi joko 5 tai 10 dollarin alennuksen. Jos tilaat yli 40 dollarilla, saat tilauksestasi tuon 10 dollaria pois. Kyseessä on minun henkilökohtainen iHerb Rewards koodi. Olen kiitollinen, jos käytät koodiani. :) iHerb alennuskoodi löytyy siis tämän linkin takaaSinun ei tarvitse syöttää koodia siis erikseen (ainakin käsittääkseni tämä tapa on muuttunut, mikäli koodin tarvitsee, voit syöttää sinne tämän ZRK971).

HUOM! Muista, että uutena tilaajana saat yhden ilmaisen lahjan vain ensimmäisestä tilauksestasi. Tässä linkki valittavina oleviin tuotteisiin. Älä myöskään unohda tsekata ''spesiaaleja'' eli erikoistarjouksessa olevia tuotteita. Muista myös tsekata Trials -sivu











maanantai 19. lokakuuta 2015

Ensimmäiset kaksi iHerb-tilaustani

Ensimmäisen iHerb - tilaukseni tein vuonna 2013. Tilasin silloin ainoastaan yhden tuotteen. En oikeastaan muista enää kunnolla, miksi tämän kyseisen tuotteen päätin tilata. Ko. tuote oli Now Foods Solutions Organic Sweet Almond Oil. Tilaukseni maksoi silloin postikuluineen vähän alle 18 dollaria. Käytin tätä manteliöljyä mm. silmämeikin poistoon sekä ihon hoitoon. Pakkaus oli tosi riittoisa. Harmi vaan, että tässä öljyssä oli jotain, mikä viehätti todella paljon kissaani! Eräänä päivänä oli kissani tiputtanut tämän auki olleen purkin vessan hyllyltä alas. Kaikki sisältö oli valunut lattialaatoille. En tullut koskaan tilanneeksi uutta. Käytössäni on tosin nyt toinen öljy, josta kerron myöhemmin.


Now Foods Solutions: Organic Sweet Almond Oil


Toisen tilauksen tein 1½ vuoden päästä ensimmäisestä vuonna 2014. Tämän tilauksen jälkeen olenkin tilannut melko ahkerasti iHerbistä aina tähän päivään saakka. Toinen tilaukseni sisälsi lähinnä teetä. Haluaisin tässä nyt nostaa esille parhaimmat, joita voin lämpimästi suositella. 
  1. Ensimmäisenä haluan mainita Yogin Blueberry Slim Life -teen. Huomioimisen arvoista tässä teessä on se, että yhdessä pussissa on 35mg kofeiinia.

     
  2. Uncle Leen Oolong tee Aivan huippuhyvä oolongtee!

  3. Tulsi: Lemon Ginger Erityisesti flunssan aikaan sopiva.

     
  4. Yogi Tea: Detox Mukavan erilainen maku. En tosin tiedä puhdistaako tämä kehoa oikeasti.


Mikäli iHerb on sinulle uusi tuttavuus, etkä ole vielä ehtinyt tilaamaan sieltä, saat tämän linkin kautta ensimmäiseen tilaukseesi joko 5 tai 10 dollarin alennuksen. Jos tilaat yli 40 dollarilla, saat tilauksestasi tuon 10 dollaria pois. Kyseessä on minun henkilökohtainen iHerb Rewards koodi. Olen kiitollinen, jos käytät koodiani. :) iHerb alennuskoodi löytyy siis tämän linkin takaa. Sinun ei tarvitse syöttää koodia siis erikseen (ainakin käsittääkseni tämä tapa on muuttunut, mikäli koodin tarvitsee, voit syöttää sinne tämän ZRK971). Silloin, kun aikanaan itse tein ensimmäisen tilaukseni koodia kysyttiin kassalla. En tiedä, onko tämä tapa vielä käytössä. Enkä muista kenen koodia silloin käytin (toivottavasti suomalaisen), mutta olen ainakin tälle ihmiselle kerryttänyt ihan mukavasti jo credittiä. :)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14508721/?claim=4uvgesujcu3">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Avausteksti

Päätin avata kolmannen blogin, sillä uusi aihealue, josta haluaisin kirjoittaa, ei sovi kahden muun ylläpitämäni blogin sisältöön. Jälleen kerran nimen päättäminen tuotti suurta päänvaivaa. Muutaman tunnin miettimisen jälkeen päätin nimetä blogini Puikkojen lumoissa -blogini mukaan. Haluaisin tässä blogissä käsitellä pääosin nimenomaan kosmetiikkatuotteita (ihon- ja hiustenhoitotuotteita, meikkejä...), mutta sivuten samalla myös vähän muitakin aihepiirejä mieleni mukaan.

Viime aikoina olen alkanut erityisemmin kiinnittää huomiota tuotteiden luonnonmukaisuuteen. Olenkin tässä vaiheessa ehtinyt vaihtaa joitakin kemikaalituotteita (mm. kasvovesi, suihkusaippuat, shampoot ja hoitoaineet) luonnonmukaisiin tuotteisiin. Mikäli esimerkiksi iHerb -verkkokauppa valtavine tuotemäärineen kiinnostaa, suosittelen lämpimästi seuraamaan blogiani. :)