torstai 22. lokakuuta 2015

Kolmas iHerb-tilaus osa 1

Olin niin ihastunut Yogin teihin, joita aikaisemmin olin tilannut, että niitä oli pakko saada lisää. Tilasin jo ennestään tutut Detoxin sekä Blueberry Slim Lifen. Uusina tuttavuuksina halusin kokeilla Tahitian Vanilla Hazelnut sekä Caramel Apple Spice .

Yogi : Tahitian Vanilla Hazelnut
Yogi: Caramel Apple Spice Slim Life

Vanilla Hazelnut tuoksui todella voimakkaasti                               Caramel Apple Spice on lähes
erilaisille mausteille.  Mulla tuli tästä mieleen joulu!                      yhtä hyvää kuin Blueberry. En
Itse teen maku ei ollut kovinkaan voimakas (onneksi).                   keksi tästä teestä moitittavaa. 
En tässä teessä maista kyllä lainkaan vaniljaa,                                Tilaan varmasti jatkossakin.
muutenkaantämän teen maku ei ole lemppareitani. 
En usko ostavani uudelleen. Luulisin teen olevan passeli
sellaisille, jotka nauttivat teensä maidon kera.

Näiden teiden lisäksi ostin Stash Tean Chocolate Hazelnutin kokeiluun. Täytyy sanoa, että tämä oli minun makuuni vielä pahempaa kuin Yogin Vanilla Hazelnut. Join tätä aamulla tyhjään mahaan ja tuli paha olo. Tämäkin tee saattaisi olla enemmän maitoa käyttävien makuun. 

Stash Tea: Chocolate Hazelnut
Pureuduin tässä postauksessa nyt lähinnä tilaamini teihin (pahoittelen näin jälkikäteen, jos olen jostain syystä taivuttanut sanan tee väärin). Tilauksessani oli kuitenkin muutakin, joten paneudun näihin neljään tuotteeseen seuraavassa postauksessani.

Mikäli iHerb on sinulle uusi tuttavuus, etkä ole vielä ehtinyt tilaamaan sieltä, saat tämän linkin kautta ensimmäiseen tilaukseesi joko 5 tai 10 dollarin alennuksen. Jos tilaat yli 40 dollarilla, saat tilauksestasi tuon 10 dollaria pois. Kyseessä on minun henkilökohtainen iHerb Rewards koodi. Olen kiitollinen, jos käytät koodiani. :) iHerb alennuskoodi löytyy siis tämän linkin takaaSinun ei tarvitse syöttää koodia siis erikseen (ainakin käsittääkseni tämä tapa on muuttunut, mikäli koodin tarvitsee, voit syöttää sinne tämän ZRK971).

HUOM! Muista, että uutena tilaajana saat yhden ilmaisen lahjan vain ensimmäisestä tilauksestasi. Tässä linkki valittavina oleviin tuotteisiin. Älä myöskään unohda tsekata ''spesiaaleja'' eli erikoistarjouksessa olevia tuotteita. Muista myös tsekata Trials -sivu











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti