maanantai 19. lokakuuta 2015

Ensimmäiset kaksi iHerb-tilaustani

Ensimmäisen iHerb - tilaukseni tein vuonna 2013. Tilasin silloin ainoastaan yhden tuotteen. En oikeastaan muista enää kunnolla, miksi tämän kyseisen tuotteen päätin tilata. Ko. tuote oli Now Foods Solutions Organic Sweet Almond Oil. Tilaukseni maksoi silloin postikuluineen vähän alle 18 dollaria. Käytin tätä manteliöljyä mm. silmämeikin poistoon sekä ihon hoitoon. Pakkaus oli tosi riittoisa. Harmi vaan, että tässä öljyssä oli jotain, mikä viehätti todella paljon kissaani! Eräänä päivänä oli kissani tiputtanut tämän auki olleen purkin vessan hyllyltä alas. Kaikki sisältö oli valunut lattialaatoille. En tullut koskaan tilanneeksi uutta. Käytössäni on tosin nyt toinen öljy, josta kerron myöhemmin.


Now Foods Solutions: Organic Sweet Almond Oil


Toisen tilauksen tein 1½ vuoden päästä ensimmäisestä vuonna 2014. Tämän tilauksen jälkeen olenkin tilannut melko ahkerasti iHerbistä aina tähän päivään saakka. Toinen tilaukseni sisälsi lähinnä teetä. Haluaisin tässä nyt nostaa esille parhaimmat, joita voin lämpimästi suositella. 
  1. Ensimmäisenä haluan mainita Yogin Blueberry Slim Life -teen. Huomioimisen arvoista tässä teessä on se, että yhdessä pussissa on 35mg kofeiinia.

     
  2. Uncle Leen Oolong tee Aivan huippuhyvä oolongtee!

  3. Tulsi: Lemon Ginger Erityisesti flunssan aikaan sopiva.

     
  4. Yogi Tea: Detox Mukavan erilainen maku. En tosin tiedä puhdistaako tämä kehoa oikeasti.


Mikäli iHerb on sinulle uusi tuttavuus, etkä ole vielä ehtinyt tilaamaan sieltä, saat tämän linkin kautta ensimmäiseen tilaukseesi joko 5 tai 10 dollarin alennuksen. Jos tilaat yli 40 dollarilla, saat tilauksestasi tuon 10 dollaria pois. Kyseessä on minun henkilökohtainen iHerb Rewards koodi. Olen kiitollinen, jos käytät koodiani. :) iHerb alennuskoodi löytyy siis tämän linkin takaa. Sinun ei tarvitse syöttää koodia siis erikseen (ainakin käsittääkseni tämä tapa on muuttunut, mikäli koodin tarvitsee, voit syöttää sinne tämän ZRK971). Silloin, kun aikanaan itse tein ensimmäisen tilaukseni koodia kysyttiin kassalla. En tiedä, onko tämä tapa vielä käytössä. Enkä muista kenen koodia silloin käytin (toivottavasti suomalaisen), mutta olen ainakin tälle ihmiselle kerryttänyt ihan mukavasti jo credittiä. :)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14508721/?claim=4uvgesujcu3">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti