lauantai 31. lokakuuta 2015

Kolmas iHerb-tilaus osa 2

Palataanpa nyt kolmannen iHerb-tilaukseni sisältöön. Olen hyvin pitkään etsinyt kuiville jaloilleni (erityisesti kuivat kantapäät) toimivaa, kosteuttavaa voidetta. Olen käyttänyt monta vuotta Helosania jalkavoiteena, joka kyllä pehmeyttää erittäin tehokkaasti kantapääni. Halusin kuitenkin antaa myös muille voiteille ''mahdollisuuden''. Lisäksi Helosania oli pakko laittaa joka yö, jotta pehmeys säilyisi. Ja myönnettäköön, koska olen toisinaan niin laiska kaikenlaisessa ihonhoidossa, niin toivon tuotteelta hieman pidempikestoisempaa kosteutusta.

Kuvahaun tulos haulle Cococare, Repairs and Conditions Dry Cracked Heels, .5 oz
Cococare Dry Cracked Heels
Tilasin siis kokeiluun Cococaren voidetta kuiville, halkeileville kantapäille . Nyt on pakko myöntää, että kokeilin tätä tuotetta kerran. Mielestäni se ei kosteuttanut tarpeeksi ensimmäisen laittokerran jälkeen, joten tämä jäi pölyttymään sängyn alle. Heitin pölyttyneen purkin kesällä roskiin. Nyt itseasiassa tämä hieman kaduttaa, nimittäin tuotteen tuoksu oli erittäin miellyttävä. Vaikkei tuote ollut mielestäni erityisen kosteuttava, tämä toimisi varmasti hyvin väsyneisiin jalkoihin, sillä tähän on ilmeisesti lisätty eucalyptusta, tai siltä se tuntui ainakin silmiin.

Olin jo jonkin aikaa lukenut netistä (blogeista, keskustelupalstoilta) halvoista meikeistä, joita etsin kuumeisesti (olinhan opiskelija). Luin paljon hyvää E.L.F. -nimisestä merkistä (joka on muuten Cruelty Free!!), joten päätin tilata E.L.Filtä peitevoiteen. Ikävä kyllä huomasin muutaman käyttökerran jälkeen, että tämä tuote aiheutti mulle ihottumaa. Heitin siis tämänkin tuotteen roskiin. Kuitenkin tähän samaan on nyt pakko kehaista E.L.Fin silmämeikin pohjustusta, joka on kyllä hinta-laatusuhteeltaan ihan ykkönen!

Kuvahaun tulos haulle E.L.F. Cosmetics, Cover Everything Concealer, Corrective Yellow, 0.141 oz (4.0 g)
E.L.F Cover Everything Concealer -peitevoide

Joululahjaksi tilasin miehelleni kristallidödön. Olin niin lopen kyllästynyt hänen suihkutettaviin dödöihinsä, koska saan niistä päänsäryn. Kohta on tosiaan vuoden tuo dödö ollut miehellä käytössä ja toimii kuulemma erittäin hyvin!

Kuvahaun tulos haulle Crystal Body Deodorant, Deodorant Crystal, 3 oz (84 g)
Kristallideodorantti
Lisäksi tilaukseeni sisältyi sitten vahvaa C-vitamiinia, jonka otan joka päivä. Tämä oli mulla tosin tilauksessa ns. trialina, joten sain purkin hintaan 1,50€. Normaalisti ostan vahvan C-vitskun Prismasta. Käytän siis Rainbown 500mg C-vitamiinia, tulee mielestäni edullisemmaksi.

Mikäli iHerb on sinulle uusi tuttavuus, etkä ole vielä ehtinyt tilaamaan sieltä, saat tämän linkin kautta ensimmäiseen tilaukseesi joko 5 tai 10 dollarin alennuksen. Jos tilaat yli 40 dollarilla, saat tilauksestasi tuon 10 dollaria pois. Kyseessä on minun henkilökohtainen iHerb Rewards koodi. Olen kiitollinen, jos käytät koodiani. :) Sinun ei tarvitse syöttää koodia siis erikseen (ainakin käsittääkseni tämä tapa on muuttunut, mikäli koodin tarvitsee, voit syöttää sinne tämän ZRK971).

HUOM! Muista, että uutena tilaajana saat yhden ilmaisen lahjan vain ensimmäisestä tilauksestasi. Tässä linkki valittavina oleviin tuotteisiin. Älä myöskään unohda tsekata ''spesiaaleja'' eli erikoistarjouksessa olevia tuotteita. Muista myös tsekata Trials -sivu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti