keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Ihana sinivihreä silmämeikki (Merenneito look)

Innostuin pitkästä aikaa meikkaamaan. Mulla on nyt n. vuoden ollut tommonen Makeup Revolutionin Mermaids vs Unicorns -paletti. Ostin sen kosmetik4lessiltä, hinta ei päätä huimaa! Paletti maksaa nimittäin vain 5€. Postikulut on muistaakseni 9e, että kannattaa tilata kyllä enemmän kerralla. Essencellä on esimerkiksi hyviä huulipunia halvalla. Ja tosiaan kannattaa tsekata muutkin MR:n paletit. Olenpa itse haaveillut myös Mermaids Forever -paletista, mutta vielä ei ole tullut tilattua. Tässä kuussa varmaankin tilaan, mikäli rahatilanne sallii. 


Makeup Revolution Mermaids vs Unicorns



Mermaid eyelook. / Merenneito look



 Käytin tässä meikissä muistaakseni 5 eri sävyä paletista. Mullahan on todella raskaat luomet, niin meikkaaminen on joskus todella turhauttavaa. On viimeisen vuoden aikana tullut paljon katseltua Youtubesta meikkivideoita ''for hooded eyes'' ja täytyy sanoa, että paljon olen oppinut! Suosittelen siis, jos siellä on joku muukin, joka on tuskaillut omien silmien meikkaamisen kanssa. Raskaille luomille ei suositella glittervärejä, koska ne vain korostaa raskaita luomia enemmän (hei, onko näille ''hooded eyes'' silmille muuten mitään muuta järkevää suomenkielistä termiä kuin raskaat luomet?), mutta koska mä yksinkertaisesti rakastan glitterluomivärejä, niin mä käytän niitä silti! Näyttää sitten pahalta tai ei. En myöskään kokonaan ole rajauksia jättänyt pois, muuttanut vain tapaa tehdä niitä. Mutta mitäs tykkäätte meikistä?


Piti vielä tähän loppuun laittaa lisäkuva näistä mun hennatuista hiuksista. Ylläolevissa kuvissa siis 2 hennausta nyt takana. Värihän selvästi syventyi ja tummeni. Taidan tykätä tästä tummemmasta vähän enemmän. Edelleenkään en tosin ole osannut päättää jätänkö hiuksten kaksivärisyyden menneisyyteen. Houkuttaisi kyllä, mutta muutos... se pelottaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti