lauantai 14. toukokuuta 2016

Madaran 24H -40%

Tiistaina oli Madaralla verkkokaupassa kaikki tuotteet -40%. Multa olisi mennyt tämä ihan totaalisen ohi, jollei FB:n uutisvirrassa olisi tullut mainosta tästä! Ja onneksi tuli... lähti nimittäin samantein tilausta matkaan. :) Paketti saapui lähi-Siwaan melko nopeasti, sillä eilen illalla kävin sen hakemassa. Paketin sisältä paljastui siis : 


Madara by Noora Pihlaja DD Cream. Tämä irtosi hintaan 8,94€. Kerran tätä jo kokeilin, ja sen perusteella voin suositella! Käytin huuliin ja käsiin. Parasta tässä on tuoksu, ehdottomasti. Hetken jouduin miettimään mille karkille tämä oikein tuoksuu, mutta sitten sen keksin -Kettukarkit! 


Madara by Noora Moisturising Mist DD Nokkonen. Hinnaksi jäi 10.77€. Tätäkin suihkautin kerran sääriin. Tilasin tämän nimenomaan vartalon kosteutukseen, koska olen todella laiska millään voitella kosteuttamaan vartaloa. Ja siis en -oikeasti- olen varmastikaan vuoteen laittanut yhtään mitään vartalovoidetta, kaikkea kyllä tullut ostettua, mutta ei käytettyä. En vain yksinkertaisesti jaksa odottaa että voiteet kuivuvat. Ehkä tämä suihke ratkaisee ongelmani :)


Madara Brightening AHA Peel Mask, hinta 3,90€. Otin siis sen pienemmän putelin, koska haluan nyt vain testata, että sopiiko tämä edes mun iholle. Meinasin ensin tilata tämän lisäksi myös DETOXin, mutta siellä varoitettiin käyttämästä mm. ärtyneelle tai rosacea-iholle. Mulla nyt lähinnä on (lievää) couperosaa, niin en viitsinyt ottaa riskiä. Voihan se olla, ettei tämä PEEL -naamiokaan sen paremmin sovi. 


Postikulutkaan eivät päätä huimanneet, sillä ne olivat vain 4,90€. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen uskallan tosissani suositella tuota Pihlaja-voidetta, niin uskomattoman ihana tuoksu. Ja sitähän ei tosiaan kaikissa luonnonkosmetiikan tuotteissa aina ole. Täytyy nyt jonkun aikaa näitä tuotteita käyttää, ennen kuin kuitenkaan uskallan mitään sen syvällisempää näistä sanoa.

Käytitkö sinä tämän -40% tarjouksen hyödyksesi? Mitä tuli ostettua? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti