torstai 12. toukokuuta 2016

Neljännen & viidennen iHerb-tilauksen esittely

Viimeisimmästä iHerb-postauksesta on taas vierähtänyt hetkisen aikaa.. Siispä nyt olisi oiva hetki taas vähän esitellä tilaamaniani tuotteita. Pahoittelen nyt valmiiksi kuvieni laatua, jos niissä jotain ihmeellistä on. Kuvailen siis kaikki kuvani kännykällä, kun en omista mitään erillistä kameraa. :)

Tätä afrikkalaista mustaa saippuaa (Nubian Heritage African Black Soap) voin kyllä suositella kaikille. Hyvä kasvosaippua erityisesti rasvaiselle / aknesta kärsivälle iholle. Mulla on itselläni kai ihan normaali/sekaiho, niin oon tykännyt käyttää välillä kasvosaippuana, vaikka jättääkin vähän kiristävän tunteen. Mutta käy myös ihan vartalon pesuun. Mun mies onkin ominut tämän saippuan suihkusaippuakseen!

Afrikkalainen mustasaippua täältä.

 Seuraavana sitten tilaukseni ''Trials'' -sivulta bongattu tuote. Trials on näköjään muuttunu ''Try and Save'' -sivuksi. Muistakaa oikeesti joka tilaukseen sisällyttää mukaan jotain tältä sivulta :) Sain alla olevan käsirasvan hintaan 0,10$! Eli käytännössä ilmaiseksi. Rasvana tuote on ihan hyvä ja tykkään kyllä, mutta tässä on kyllä yksi suuri miinus. Haju. Se on vähän semmoinen tukkainen, epämiellyttävä. Mutta eipä niitä käsiä nyt tarvitse haistella. Eikä haju jää omasta mielestä pitkäksi aikaa käsiin.

Madre Labs Käsirasva täältä
 Seuraavana esittelyvuorossa on Giovannin 2chic (Ultra-Sleek  Hair & Body Super Potion Oil) hius- ja vartaloöljy. Itse ostin tämän hiuksilleni enkä itseasiassa ole tajunnut edes aikaisemmin, että tätä voi käyttää myös vartalolle! Huomasin vain äsken, kun tähän kirjoittelin tuotteen nimeä, että hetkinen... Hair AND BODY. :D No, täytyy varmaan kokeilla vartaloöljynäkin tätä. Hiuksiin kyllä aivan ihana ja voin suositella. Mulla on tosi pitkät hiukset, niin kuivat latvat tuntuu aina pehmosilta, kun tätä laittaa. :) Eikä tarvitse paljon laittaa, joten on riittoisaa.

Giovanni 2chic hius- ja vartaloöljy täältä

Halusin myös kokeilla luonnonkosmetiikasta kasvovettä. Sitten vaan iHerbiä selailemaan, ja ostoskoriin päätyi Thayersin alkoholiton kasvovesi (Rose Petal Witch Hazel Aloe Vera Formula). Tuoksuna on ruusu ja tässä kasvovedessä on aloe veraa. Olen itseasiassa tosi surkea käyttämään kasvovettä, joten tätäkään en ole tässä vuoden aikana käyttänyt kuin muutaman kerran. Pitäisi oikeastaan kunnostautua tässä hommassa vähän.. Mutta ne kerrat, kun olen käyttänyt, on iho jäänyt mukavan tuntuiseksi. Mulla on aikaisemmin ollut Colosen ja Garnierin kasvovettä, ja niistä on jäänyt jotenkin luonnoton tunne iholle. Ehkä siksi en ole kauheasti tykännyt kasvovettä käyttää. Thayers Alcohol-Free kasvovesi täältä



Halusin itselleni testiin kristallidödöä, koska mies siitä niin tykkäsi. Tarkoituksenani oli kuitenkin ostaa sellaista nestemäistä, kun kivi ei mulla jotenkin toiminut, kun viikon ajan testailin sitä. No, tilasin vahingossa sitten itselleni Crystal Body Deodorant Stickin... Eli joo.. täysin sama tuote, mutta tuollaisena tavallisen deodorantin muodossa. Kokeilin tätäkin viikon ajan, mutta ei vaan mulla toimi. Tämän jälkeen olen testannut Dermosilin Nature -deodoranttia (jota ei muuten enää myydä), mutta sekään ei toiminut mulla. Ei, vaikka käytin pitkäjänteisesti koko purkin loppuun asti (ja kärsin haisevista kainaloista...) ja kuorisin kainaloita ja vaikka mitä. Ei niin ei. Käytän siis edelleen Doven puikkodödöä, kunnes löydän luonnonkosmetiikan saralta jotain, mikä toimii. Vinkkejä saa siis heitellä tännekin suuntaan hyvistä ekodödöistä! :)

Crystal body deodorant stick täältä

Tilasin oliiviöljyä silmänympärysvoiteeksi (kyllä!). Olin niin paljon lukenut, että monet käyttävät luonnonöljyjä silmien ympärillä (lähinnä kai pidentääkseen omia luonnollisia ripsiään), että päätin itsekin kokeilla. Tilasin siis Nature's Alchemyn luonnollista oliiviöljyä (100% Pure Extra Virgin Olive Oil), joka on siis ihan tarkoitettu nimenomaan kauneudenhoitoon. Tykkään tästä tosi paljon, mutta en nyt tiedä, olenko huomannut kauheasti eroa ainakaan ripsissäni. En tosin tätä ihan joka ilta laitakaan. Laittelen silloin tällöin nimittäin myös Dermosilin Nature silmänympärysvoidetta. Käytän tätä samaa öljyä muuten myös silmämeikin poistoaineena! 


Sitten mulla oli myös näissä tilauksissa mukana Giovannin hiuksiin jätettävä hoitoaine, mutta tästä en ikävä kyllä osaa sanoa oikein mitään, sillä annoin tämän lahjaksi kaverilleni. Itselleni nimittäin tilasin erään toisen ihan superin hoitsikan, josta sitten lisää myöhemmin... 

Saat tämän linkin kautta ensimmäisestä iHerb-tilauksestasi 5$ alennuksen. Kassalla voit halutessasi antaa vielä koodin ZRK971 sille varattuun paikkaan, mikäli alennusta ei tullutkaan (kyseessä on siis oma henkilökohtainen koodini, joten olen kiitollinen, jos käytät sitä :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti